maandag 19 januari 2015

Gasleiding

Morgen wordt onze gasaansluiting vervangen. Daarvoor moet onze oprit opengemaakt worden en wordt er waarschijnlijk wat gehakt in de betonvloer in de garage. Gezien de eerdere niet-vlekkeloze ervaringen met openbare werken, houd ik mijn hart vast. Morgen staan -als het goed is- om 8 uur de mensen op de oprit en wordt de boel opengemaakt.

Toen (nu meer dan een jaar geleden) de riolering en alle kabels en leidingen in de straat werden vervangen, was  'men' vergeten ons af te koppelen van de oude riolering en aan te sluiten op de nieuwe riolering. Toen de oude riolering volgestort werd met een betonmengsel kwam dit dus via alle aansluitingen op die riolering onze woning binnen. De dakgoot, de wc, de hal...een grote bende.

Omdat eerst het een opgeruimd moest worden om vervolgens de gasleiding te vervangen, werd dit uitgesteld tot later in 2014. Omdat eind 2014 nog steeds niets vervangen was, waagde ik er een aantal e-mails aan ( men was ons vergeten) met als resultaat dat morgen dus de leiding wordt vervangen.

Duimen jullie mee?

5 opmerkingen:

 1. Nou, lekker vertrouwenwekkend dat soort dingen! En, stonden ze voor de deur? Ik duim met je mee dat het goed zal gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé jak! Hopen op een niet al te koude, natte dag. Of heb je andere verwarmingsmogelijkheden? Succes! My fingers are crossed..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik duim zeker voor je. Hopelijk verloopt het dit keer wel soepeltjes!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk duim ik met je mee! Het komt goed, het komt goed, het komt echt helemaal goed! Heel veel succes en ach, het komt echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou zeggen, boek alvast een hotelletje voor morgenavond en ZORG DAT JE OM 8 UUR DE DEUR UIT BENT!!!
  P.s. altijd welkom hier in geval van dat je huis is ontploft. En anders ook natuurlijk. (maar ik zal actief duimen dat dat allemaal niet gebeurt)

  BeantwoordenVerwijderen