woensdag 2 september 2015

Pick-up point

Voor enkele boodschappen kom ik eens in de zoveel tijd bij Albert Heijn. Ik let op de aanbiedingen. En ja, ik ben het bezit van een klantenkaart. Omdat ik jarig ben geweest kreeg ik een e-mail waarin stond dat ik gebruik kon maken van het pick-up point zonder dat er servicekosten zouden worden berekend. Het leek me zo'n onzin. Maar even later kreeg ik bericht dat als ik van het pick-up point gebruik zou maken, ik 10 euro korting krijg op mijn boodschappen met een persoonlijke code. Kijk dat klinkt beter. Dus ging ik kijken en jawel het loonde weldegelijk. Je moet wel voor 40 euro bestellen, maar dan krijg je dus èn 10 euro korting èn is de service gratis. Omdat er veel van wat ik gebruik in de bonus was ( 2e gratis) was het nog wel even doorklikken. Maar inderdaad: ik betaal geen 40, maar slechts 30 euro voor boodschappen die normaal (zonder bonus) 59 euro zouden kosten. Ik vind het een goede deal! De voorraadkast is straksweer gevuld, net als de vriezer. Ben benieuwd of het ophalen morgen inderdaad zo handig is!

8 opmerkingen:

 1. Dat is een voordeliger aanbieding, dan hun maaltijdbox.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Owww, dat tikt lekker aan zeg, het klinkt in ieder geval goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, en ik ga nu de glutenvrije verse pasta proberen. Vind jij 'm lekker?

   Verwijderen
  2. Ik koop glutenvrije pasta bij Jumbo van het merk Sam Mills. Die vind ik erg lekker en is niet duur
   Afgelopen week vond ik bij de Aldi afgeprijsde glutenvrije pasta voor 80 cent per zak. Ik heb alle vijf zakken meegenomen :-)

   Verwijderen
  3. Die van de Jumbo ken ik, is inderdaad lekker. Van Albert Heijn heb ik 'm nog niet geprobeerd...ik ben dus benieuwd! Wat een aanbieding van de aldi zeg!

   Verwijderen
  4. Let er wel op bij glutenvrij dat niet alle producten volledig glutenvrij verpakt of verwerkt zijn. Dit kan voor echte allergie nog een probleem zijn. Let goed op of het glutenvrij-logo op de verpakking staat.

   Verwijderen
 3. Oh dat is dan wel een fijne deal. Dan kun je nog eens wat proberen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo is het inderdaad wel aantrekkelijk! Tien euro goedkoper uit zijn is prettig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen