zondag 6 september 2015

Pick-up point (deel 2, de review)

Afgelopen week ging ik zoals gemeld met de kinderen naar het pick-up point van Albert Heijn om de boodschappen op te pikken. Mijn boodschappen stonden klaar en binnen drie minuten stond ik met wagen en al weer bij de auto. Alles in de auto...en toen kon ik het wagentje nergens kwijt. Want het was een ander type wagentje dan het gewone winkelwagentje, omdat de boodschappen aangeleverd worden in statiegeldkratten. Dat was best suf. Dus weer naar binnen met de wagen om bij de klantenservice te vragen waar ik de wagen achter kon laten. Kennelijk kon ik die daar gewoon laten staan, binnen bij de klantenservice welteverstaan.

Eenmaal thuis hebben we alles uitgepakt en hoewel ik wist wat ik had besteld, was het fijn om te zien dat alles goed was gegaan. Alles was in orde. Ik was blij met de gulle korting van 10 euro, de gratis pick-up service en alle bonusaanbiedingen. Het scheelde me vooral veel geld.

Omdat ik niet altijd boodschappen haal bij Albert Heijn en ik de voorraad nu weer aangevuld heb, zal ik dus niet ineens elke week van de service gebruik maken. Ik kan me voorstellen dat het wel heel handig is als je weinig tijd hebt en dat je dan de servicekosten er wel voor over hebt. Of dat je er gebruik van maakt als er weer een aanbieding is waarbij je geen servicekosten betaalt. Het voelde namelijk wel echt als een cadeautje ( oké je betaalt de boodschappen zelf), het scheelt echt wel tijd. Het deed me denken aan de biologische boodschappen die thuis werden bezorgd. Misschien heel handig bij een verjaardag of als je je niet zo fit voelt. Of als je echt heel veel van een bepaalde aanbieding inslaat en het in de winkel niet in die grote hoeveelheden verkrijgbaar is. Maar voor mij als thuisblijfmoeder is het natuurlijk "een beetje" overdadig.

Alles was van goede kwaliteit en vers, dus hoefde niet op stel en sprong op. En ik probeerde dus voor het eerst de glutenvrije verse pasta ( met het glutenvrije keurmerk) omdat ik aan het minderen ben met producten die veel gluten bevatten. Ik ben erg aan het opletten en nu ik een ruime tijd hiermee bezig ben heb ik het idee dat ik meer energie heb. De kinderen vonden het in elk geval lekkerder dan gewone verse pasta, ik vond het gewoon lekker. Als het niet in de aanbieding is, is het wel stervens duur, maar dat is met veel glutenvrije dingen.

Al met al ben ik dus positef gestemd.

En nee, ik heb geen aandelen Ahold. :-)

3 opmerkingen:

  1. Wahahha dat zou er ook nog bij moeten komen, aandelen ;-) ik zou het geloof ik wel lekker vinden dat ik de albert kon mailen en dat ik alle boodschappen voor een maand binnen zou krijgen. Maar in buitengebied hebben ze dat niet ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed zeg. Ik heb je ervaring met interesse gelezen. Deze post werkt beslist drempelverlagend om het eens te proberen.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen