vrijdag 31 oktober 2014

De boodschappen en koekjes bakken ( fotoblog)

Afgelopen woensdag werden de boodschappen bezorgd. Dat was luxe maar ook extra fijn, want dinsdag bleek ik ineens ziek te zijn. En woensdag moest ik nog wel bijkomen.
Om je een indruk te geven van de boodschappen:
 
Het krat met inhoud.
 
De bon

 
De broccoli was inderdaad nog zo vers dat het afgesneden gedeelte nog niet ingedroogd was.

 
1kg soeptomaten:

 
Favoriete snack van de kinderen, even oppiepen/roosteren in de pan, eventueel nog een scheut tamari of ketjap erbij als het vuur uit is en goed roeren. Ook lekker over de salade, yum,yum:

 
De soeptomaten werden meteen verwerkt! Niet tot soep, maar tot pastasaus.

 
Met het koude weer dragen de kinderen dagelijks pantoffels. Van die leuke giraffe-dingen. Maar zelf zie ik me er toch niet in lopen :-). Maar onze wasmachine staat in de garage en het trekt daar koud op als ik er ( op mijn sokken...) sta. Dus donderdag bij Intratuin nota bene voor een voordelige prijs ( vond ik dan) deze pantoffels gekocht:
 

 
Ik ben er zelf heel erg mee in mijn nopjes. Manlief zei heel tactisch dat ze vast lekker warm waren :-), net zoals hij zegt dat iets "heel gezond smaakt" alshij vindt dat het niet te vr eten is.
 
 Vanmiddag deden we het rustig aan. Afgelopen week wilden de mini's koekjes bakken, maar ik moest daar, gezien mijn misselijkheid, even niet aan denken. Omdat ik mij vandaag weer redelijk ok√© voelde, was het een mooi moment om de belofte in te lossen.
 
Leuke oefening om te wegen en te meten voor de mini's en daarna lekker kneden en... snoepen. Dat ook!
 

 
Het eindresultaat was ok geslaagd, maar ik krijg de foto niet geplaatst, geen idee waarom niet. Blogger kent soms raadselen.
 
Al met al een geslaagde week! Op dat ziek zijn na dan :-)

5 opmerkingen:

 1. Een bekende krat. Hier gaan de soeptomaten morgen in de soep.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heerlijk uit! En wat worden de kinderen groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oe! Ik moet even terug gaan lezen, want daar schrik ik toch wel van.. € 2,15 voor een pak vla? Je zult er vast een reden voor hebben. Ben ik benieuwd naar!

  Wens je in ieder geval beterschap. Met die warme sloffen moet dat vast gaan lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het vanille yoghurt is wat je bedoelt. Ja het is duur vergeleken met de ah, Lidl etc. Maar niet onoverkomelijk. Er zit geen vanilline in, maar gewoon echte vanille en de yoghurt is vol.

   Verwijderen