maandag 1 september 2014

Vermoeidheid

Na een druk weekend met verjaardagen ( waaronder die van mezelf) en een logeerpartij, was het gisteren een mooi moment om op tijd naar bed te gaan. De kinderen waren er ook echt aan toe na alle drukte. Maar o jee, zoonlief werd ziek wakker en ik heb de helft van de nacht met hem doorgebracht. Op de wc, naast zijn bed op de grond en in de woonkamer op de bank met een emmer naast de bank. Maar er kwam niets uit en ik denk dat het de drukte is geweest die hij niet zo goed kan verwerken. Hij kan het allemaal niet filteren en een plaatsje geven. Gelukkig was hij weer wat rustiger tegen de ochtend. Maar het was na weinig nachtrust geen goed idee om hem naar school te laten gaan.
Dus bracht ik dochterlief wel naar school en hing ik samen met zoonlief de hele ochtend op de bank, hazenslaapjes te doen. Toen het tijd was om dochterlief van school te halen voor de lunch, was zoonlief gelukkig alweer zo opgeknapt dat hij 's middags wel weer naar school ging. Maar toen wilde juist dochterlief niet meer naar school, ze was moe.

Dit zijn dan van die dagen, dat ik blij ben dat ik geen betaalde baan heb, al was het ook weer jammer om  het vrijwilligerswerk op de TSO af te zeggen.
Straks kan ik ze weer ophalen en ik ben benieuwd hoe ze er dan allebei aan toe zijn.
Hoewel we de drukte wat doseerden zo na de eerste volle schoolweek, is het toch een spannende week geweest in het geheel. De aankomende week doen we dus nog maar een pas op de plaats.

5 opmerkingen:

 1. Altijd weer vermoeiend, eerst week. En dan nog wat gefeest erbij, selchte combinatie. Hoop dat het weer wta beter met hem gaat?
  En nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, van die dagen, kids ziek, weinig slapen, valt niet mee! Hopelijk wordt jezelf niet ziek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer terug in het ritme is heerlijk, maar ook altijd weer wennen! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! gr. Hennie p.s. morgen gaat hier alles weer echt starten....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst gefeliciteerd! Je zou het bijna vergeten van de drukte...:)
  Altijd een slechte combi feestjes en structuur, hoop dat het inmiddels weer iets makkelijker gaat,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat het voor je kinderen heerlijk is dat er de ruimte is om thuis te blijven, en dat jij tijd en aandacht voor ze kunt hebben zonder je in allerlei bochten te moeten wringen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen