maandag 15 september 2014

Sinterklaasinkopen bij Kruidvat

Vanochtend wilde ik sokken halen bij Zeeman, maar die bleek om 13.00 uur open te gaan. Daarnaast zit een Kruidvat en het bord met "2e halve prijs, op speelgoed" werd net buiten gezet.
Twee weken geleden zei ik nog tegen manlief dat dit het eerste jaar wordt waarbij het lastig is om vooraf wat voor Sinterklaas te kopen. De wensen van de kinderen zijn specifieker en duurder. En we waren nog niets tegengekomen dat kon voldoen aan de vermoedelijke vraag.
Nu met die actie, leek het een mooi moment om een s te kijken. En je raad het al, ik ben keurig geslaagd. Er was Playmobil en Hotwheels voor zoonlief ( van 6)met korting en nu met extra korting. Het Playmobil was exact wat zoonlief afgelopen zomer in een winkel in Duitsland aangewezen had, maar waarvoor hij niet genoeg vakantiegeld had. Het was maar goed ook want nu was het 75% goedkoper.
Ik stuurde even later een foto van de aankopen naar manlief die ook echt enthousiast was.
's Middags haalde ik voor dochterlief ( van 5)nog iets van Barbies en Zoobles bij een ander filiaal, want het aanbod verschilt.
Toch leuk om  zo aan het einde van de dag eens te kijken wat het zou kosten als je het bij Bart Smit, Intertoys of via Bol.com gekost zou hebben. Ik schrok me te pletter!
Aanrader dus om, mits je weet wat je kind zou willen hebben, toch even te gaan kijken bij Kruidvat.

8 opmerkingen:

 1. Daar heb ik al vorige week gesnuffeld en gekeken! Ook kleine cadeautjes gehaald voor kinderfeestjes, fijn is dat hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan vaak goed slagen daar.koop ook vaak cadeautjes vooraf voor een verjaardag.meestal na de december maand als het uitverkoop is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb ik ook altijd gedaan. Gedurende het jaar inkopen gedaan voor de Sint. Nu de kids ouder zijn worden ze verrast met een theaterbezoek. Ook erg leuk. Daarnaast nog wat leuke cadeau's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Kruidvat heeft echt leuke aanbiedingen vind ik ook. Ze hebben nu ook van die mooie boeken met schoolplaten van vroeger.

  www.huisvlijt.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook al mijn Sinterklaasaankopen gedaan tijdens de uitverkoop in de speelgoedwinkel. Ik heb zo meer dan 50% uitgespaard. Geeft ook rust want ik hoef niet op het laatste moment met iedereen in overvolle winkels te staan. Kruidvat maar ook Action doen het bij ons ook goed voor kadootjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve spaarmoeder
  Veel dank voor jou goede tips,maar ook heb ik een vraag.
  Zijn de kinderen niet te oud om nog met playmobiel of barbies te spelen.
  Ik begrijp dat zij 15 en 16 jaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marijke, Dat moet een misverstand zijn. Mijn zoon is 6 en mijn dochter is 5.

   Verwijderen