vrijdag 6 april 2018

Socialdeal en scoupy

Ik doe nooit mee aan acties van like, deel & win op FB.
Wat ik wel doe: ik maak gebruik van apps waarbij we korting krijgen.

Op aanraden van een vriendin zit ik op Scoupy. En hoewel het merendeel "not my cup of tea" is kwam ik erachter dat ik al met al toch al wel aardig heb kunnen besparen op hondenvoer en enkele hippe zaken waar de kinderen blij van worden.
Ik doe redelijk basic boodschappen en nog steeds heb ik een voorliefde om alles zelf te maken.
Maar de kids worden groter en de behoeftes veranderen. En ook al is het niet helemaal zoals je het bedenkt, je schuift daarin op. Op vrijdagavond mogen de kinderen iets langer opblijven en op veler verzoek mag er die avond fris gedronken worden met iets erbij. Dat iets erbij is toch al een heel aantal keren via Scoupy gegaan. Kennelijk voorziet het in een behoefte, dus vooruit dan maar.
Heel soms zit er zowaar iets biologisch bij.

Van de Social Deal app maak ik gebruik sinds een van mijn collega's daar een actie op had. Zij heeft naast haar reguliere baan een ayurvedische massagepraktijk opgestart. En om een goede start te maken had zij een aanbieding via dit initiatief. Om haar verder te helpen had ik daar een voucher voor aangeschaft. Ik kan wel zeggen dat het weldadig was.
De app bleef op de telefoon. 

Tot die tijd waren de aanbiedingen vooral rond Zwolle waar ik werk, maar sinds kort kan je zowaar ook "Drente" selecteren. En kreeg ik meldingen van aanbiedingen in mijn woonplaats. Ik twijfelde nog, maar nadat de keurslager met dat lekkere scharrelvlees bij mij om de hoek ook meedoet volgden er meer lokale ondernemers. Binnenkort ga ik met de kinderen genieten van een hightea.

Iemand meer tips van apps?

2 opmerkingen:

  1. Helaas geen tips voor je. Scoupy gebruik ik ook, en ik vind het vooral handig om iets uit te proberen. Een product wat ik nog nooit heb gebruikt, kan ik voor 50 cent of zelfs helemaal gratis uitproberen. Dat is natuurlijk ook de opzet, dat je dan gaat overstappen naar dure A-merken. Maar bij ons blijft het tot nu toe steeds bij "leuk voor een keertje".

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je Social Deal leuk vindt zou je ook eens naar Het Laatste Tafeltje kunnen kijken. Kortingen vaak iets minder spectaculair maar soms toch leuk om goedkoper uit eten o.i.d. te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen