dinsdag 19 januari 2016

Tuttels

Hoewel het hier enorm mee valt met de kou en de sneeuw( nul, nul) klagen de kinderen steen en been over koude voeten, handen, wangen, neuzen en oren. De lucht is droog en maakt droog. De huid gaat zich anders gedragen.

Afgelopen vrijdag ging ik zelf naar de Arabische schoonheidsspecialiste. Het is niet zo een van de crèmes en andere middelen. Ik ga er alleen heen om het overtollige gezichtshaar met touw te laten verwijderen. Het touw scrubt ook meteen je huid en de huid gaat open staan, dus je moet het dan goed voeden.  Dat mag dan met je eigen spullen en thuis, want de mevrouw doet dus niet aan de rest. Dat scheelt enorm in de prijs en het voelt nog steeds als een ( soms een beetje pijnlijk) verwenmomentje. Ik besloot er thuis dan maar een algeheel beautymoment van te maken.
Ik knapte er enorm van op en besloot het vaker in te lassen. De kinderen zagen later mijn spullen op het aanrecht staan en ja...."Mogen we ook een voetenbadje?". Dus jogamat op de vloer, twee bakjes water erop en de kids op de poef er voor. TV aan. Handjes bij het voetenbakje in. En nadien lekker insmeren met olie en lotionnetjes.Je begrijpt het al, de dagen erna werd er steeds geklaagd over koude voeten en werd geopperd dat een voetenbadje enz. wel zou helpen. Tuttels dat zijn het!

8 opmerkingen:

 1. Een vriendin van me nam tegen koude voeten een voetenbadje met gember. Misschien eens nazoeken en ev doen met je kinderen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tegen koude voeten helpt het bij mij als onderbenen in broek ook zijn bedekt, dus doe ik of steunkousen of panty onder broek.

  Mag ik het adres van de arabisch mevrouw? We wonen op hetzelfde eiland en ik zocht al iemand om wenkbrauwen te fatsoeneren. Kan je mijn e-mail adres ergens zien via je blog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi, stuur je me een e-mail: spaarmoeder @ Hotmail punt com

   Verwijderen
 3. Wat ziet dat er leuk uit : )

  En fijn dat je zo'n goedkope oplossing hebt gevonden voor wat extra gezichtsverzorging.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen