woensdag 2 december 2015

Sinterklaas

Het Sinterklaasfeest is al in volle gang. Vanaf de aankomst tot en met 5 december betekent dit een hoop leuke dingen, maar ook onrust. Op school wordt er heel veel leuks georganiseerd. Thuis mag op zaterdag en op woensdag de schoen worden gezet. En op tv is het feest niet weg te denken. Papieren schoenen zijn gekleurd en in elkaar gezet en bij de verschillende supermarkten weggezet. Kleurplaten zijn ingekleurd en ingeleverd. Zoonlief won daarmee nog een cadeautje: een playmobile setje.
Opa en oma kwamen afgelopen weekend wat verkeerd bezorgde cadeautjes brengen. En zaterdag is het echte pakjesfestijn hier thuis. De spanning stijgt, zonder dat het een enorme duit hoeft te kosten.
Ik denk dat we dit maximaal nog  1 of 2 jaar zullen meemaken. We genieten dit jaar dus nog maar even extra...

6 opmerkingen:

 1. Oh ja, ik geniet ook nog even van de (het?) laatste jaar dat de kinderen nog rotsvast geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar na het "geloof"kom je in de periode van geheimzinnigheid en pakjes en surprises maken. Ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet er nog maar even extra van, dit is zoooo'n leuke tijd! Wij vierden twee keer sinterklaas met onze leasedochters en ach die mooie, zoete herinneringen hieraan bij ons allemaal... #goudwaard

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekkere tijd ook wel weer maar ook vermoeiend voor de kids. Alhoewel ik moet zeggen dat het met L ondanks zijn autisme meevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn kinderen zijn inmiddels tieners en geloven niet meer maar Sinterklaas vieren we nog steeds. Nu kunnen zijn ook surprises en gedichten maken.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie uit naar pakjesavond maar ik zal ook wel blij zijn als het over is. Mijn dochtertje heeft al weken buikpijn van de spanning. Een klasgenootje moet er ook van overgeven.

  BeantwoordenVerwijderen